Over ons

"DEV-HAPPINESS for 10x more impact"

Team Rockstars IT is binnen 5 jaar uitgegroeid naar een team van 300 geselecteerde Native Software Developers die op projectbasis IT-oplossingen voor onze partners ontwikkelen. Binnen het domein software development hebben we ons toegelegd op de specialisaties Java, .NET, Frontend, en Mobile ontwikkeling. Daarbij zijn onze IT-Rockstars agile-minded teamplayers met een drive om impact te maken! Binnen Team Rockstars IT komt passie en plezier samen. Onze stijl is anders, daar laten we jullie graag kennis mee maken.

Vanuit onze filosofie “DEV-happiness for 10x more impact” richtten we in 2015 een compleet nieuwe manier van werken op, volledig afgestemd op de wensen van de IT'ers die de wereld van morgen gaan bepalen! Hiervoor deden we onderzoek onder 100 ervaren en skilled software developers om te toetsen wat ze nou echt belangrijk vinden in hun relatie tot hun werkgever. We zijn enorm trots op het cijfer werkgeluk van onze IT-Rockstars, een dikke 8.7!

We take care

Wij behandelen software developers als échte IT-Rockstars. Wij keuren de werkomgeving en selecteren alleen impactvolle projecten die voldoen aan de persoonlijke checklist van onze developers. Is maximaal 30 minuten reistijd belangrijk, of een unieke stack? Dan selecteren we enkel opdrachten die daarbinnen passen. Ze bepalen zelf waar ze starten.

Wat is een IT-Rockstar?

Een software developer met skills die elk bedrijf in huis wil hebben. Maar developers van Team Rockstars IT hebben meer dan alleen de beste IT-skills. Ze zijn energiek, sociaal, dragen ideeën en oplossingen aan en zijn altijd op zoek naar een uitdaging!

Meer over onze IT-Rockstars

Hoe wij werken

Team Rockstars IT werkt dedicated voor jou en gaat op zoek naar een project waar jij je happy voelt. Benieuwd naar ons werkmodel en hoe het er financieel uitziet voor jou?

Wanna know more?

gOT QUESTIONS? ask a rockstar!